Wijenburg 110 Amsterdam – De Makelaers – NVM Makelaar Buitenveldert

Dit goed onderhouden 4-kamer appartement met berging op de begane grond is gelegen aan een rustige straat in Buitenveldert. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen, een fraaie eiken vloer, een moderne keuken, keurig sanitair en twee balkons. De woning is gelegen op een ideale locatie, op loopafstand ligt het winkelcentrum Groot Gelderlandplein waar je 7 dagen in de week terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Op een steenworp afstand vind je ook de Vrije Universiteit, het VU, de Zuidas met station Zuid, de Rai en het Amsterdamse bos. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend met de tram, trein en bushaltes. Op korte afstand ligt de Ring A-10 die verbinding geeft met de A4, A9, A2 en de A1.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Vereniging van Eigenaren ‘Valkhof 99 tot en met 157 en Wijenburg 92 tot en met 150 te Amsterdam’ is actief en bestaat uit 56 woningen, 4 garages, 49 bergingen en een tuin. Het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘De Allaintie V.v.E. Diensten B.V.’. Dit appartementsrecht maakt het 71/4.353e + 5/4.353-ste uit in de gemeenschap, er wordt jaarlijks vergaderd en de servicekosten bedragen € 111,10 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De jaarlijkse canon is langdurig afgekocht tot en met 15 april 2060!

INDELING:
Begane grond:
afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

Tweede verdieping (geheel voorzien van een massieve eiken vloer):
via de centrale hal zijn alle vertrekken bereikbaar, de woonkamer is gelegen op het westen, vanuit de woonkamer is het eerste balkon bereikbaar, hier kunt u genieten van de middag-/avondzon. Totaal zijn er drie goed bemeten slaapkamers aanwezig. De woonkamer is eenvoudig te vergroten door middel van een doorbraak naar de aangrenzende slaapkamer. De dichte keuken is voorzien van een modern hoogglans wit keukenblok (2012) met inbouwapparatuur: een koel-/vriescombinatie, een combi magnetron/oven, een vaatwasser, een 4-pits gasstel en een RVS afzuigkap. Het tweede balkon is vanuit de keuken bereikbaar. De badkamer is neutraal betegeld en voorzien van een granitovloer, een douche met een glazen spatscherm en een wastafel. De wasruimte en de separate toiletruimte met een hangend toilet zijn vanuit de hal bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
• Woonoppervlak: 66,2 m².
• Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 7,3 m².
• Externe bergruimte op de begane grond: 5,5 m².
• Inhoud: 185 m³.
• Bouwjaar: 1963 .
• Het appartement beschikt over 2 balkons: west en oost.
• Verwarming en warm water middels een Intergas HR combi ketel.
• Energielabel: D.
• Servicekosten: € 111,10 per maand.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

Aanvaarding: in overleg.

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.

Wegwerp en Herbruikbare Mondkapjes Online Bestellen

Nepnieuws over corona: baksoda geen kuur | vitamine C onbewezen

De mondkapjes gaan als warme broodjes.

Bij deze betrouwbare adressen zijn ze nog te koop:


==>>Klik Hier voor Mondkapjes op Drogisterij Plus


==> Wegwerp mondkapjes bestellen op Amazon.nl


De Beste Producten Voor Uw Gezondheid

 

Helpt resveratrol tegen het coronavirus?

Het voedingssupplement resveratrol kan voorkomen dat een patiënt met corona op de Intensive Care belandt. Dat beweert Peter Van der Voort, hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Eerder kwam al naar voren dat een groot deel van de coronapatiënten op de IC kampt met overgewicht. Vrijdagavond deelde Van der Voort in Jinek zijn laatste bevindingen op basis van nieuw onderzoek.

Leptine

In deze nieuwe studie gaat het allemaal om het stofje leptine, een eiwit dat in buikvet wordt aangemaakt en daarom bij mensen met overgewicht in verhoogde hoeveelheid aanwezig is. Maar ook het coronavirus zelf zou zorgen voor een toename van leptine in het bloed, is gebleken.

En, hoewel het verband nog concreet moet worden aangetoond, is het daarom aannemelijk dat leptine een belangrijke rol speelt bij het ziekteverloop van corona.

Resveratrol bij corona

Van der Voort noemt hierin resveratrol als een veelbelovend middel, omdat het de hoeveelheid leptine in het bloed kan verminderen:

Ik heb goede hoop dat als je vanaf het begin dat je ziek wordt dit spul neemt, je het ziektebeeld van Covid-19 wat kunt dempen, waardoor het niet zo ernstig verloopt dat je naar de intensive care moet.

Peter van der Voort, hoofd IC – UMCG

Van der Voort geeft wel aan dat er nog meer praktijk-onderzoek nodig is om de werking van resveratrol verder te onderbouwen. “Ik wil nog geen valse hoop wekken”, zegt hij.

Minder IC-opnames

Het is al langer bekend dat een verhoogde hoeveelheid leptine het risico op trombose kan verhogen. Bij trombose is er sprake is van stolseltjes in de bloedbaan.

Trombose kan uiteindelijk ook leiden tot embolieën, waarbij een bloedvat als het ware ‘verstopt’ raakt. Dit leidt bij patiënten met corona tot (ernstige) benauwdheid. Een IC-opname is dan soms onvermijdelijk.

Als resveratrol werkt, kan het dus potentieel bijdragen aan het verminderen van het aantal IC-opnamen als gevolg van het coronavirus. Of dit echt het geval is, moet nog verder worden uitgezocht.

Kritiek

Toch is er ook kritiek op de uitlatingen van Van der Voort. Verschillende deskundigen vinden hem te voorbarig.

Ook Renger Witkamp, hoogleraar voeding en farmacologie van Wageningen Universiteit, denkt dat het belangrijk is om kritisch en voorzichtig te blijven, omdat de werkzaamheid van resveratrol nog niet is bewezen. “We moeten ons hoofd koel houden en niet achter elke hype aanlopen”, zegt hij.

Verder is het volgens Witkamp bekend dat leptine veel functies heeft, maar of het iets doet met het coronavirus en de bijbehorende ziekteverloop is volgens de hoogleraar nog niet goed onderzocht.

Reactie

In een reactie op de kritiek zegt Van der Voort:

“Dit middel kán misschien wat doen. En dan is het goed om het publiek bij te praten over de stand van zaken van je onderzoek. Als medische wetenschap zijn wij doorgaans vrij terughoudend, we volgen onderzoekstrajecten die meerdere jaren beslaan. Maar die tijd is er nu niet.”

Van der Voort is het overigens wel eens met wetenschappers die vinden dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar de effecten van leptine en de werkzaamheid van resveratrol.

Wat is resveratrol?

Resveratrol is een voedingsmiddel en antioxidant dat voorkomt in diverse plantensoorten.

Resveratrol heeft volgens Van der Voort een drievoudige werking:

  1. Het kan de hoeveelheid leptine in je bloed verlagen.
  2. Het is een antioxidant, wat volgens verschillende studies een gunstig effect heeft op de gezondheid.
  3. Het kan de balans tussen twee belangrijke receptoren (ACE-2 en AT2), die een rol spelen bij het ziekteverloop van corona, herstellen.

Volgens Van der Voort zijn de risico’s bij het gebruik van resveratrol laag. Ook de kosten vallen mee. “Mensen zouden het kunnen gebruiken op het moment dat ze klachten krijgen”.

Belangrijk:

Lees bij het gebruik van resveratrol altijd de bijsluiter. Heb je vragen of advies nodig over dit middel? Raadpleeg dan een diëtist of arts. Gebruik je ook andere medicijnen? Overleg dan eerst met je arts.

Waarin zit resveratrol?

Er zijn verschillende voedingsmiddelen waarin resveratrol van nature zit. Het gaat hier wel om voedingsstoffen met relatief kleine concentratie:

  • Pinda’s en pindakaas
  • Blauwe druiven (en dus ook rode wijn)
  • Aardbeien en moerbeien
  • Blauwe bessen
  • Chocolade (cacao)
  • Cranberry

==>> Resveratrol bestellen bij Vitaminstore.nl


bron: zorgwijzer

Plaats een reactie