Philips Airfryer XL Essential Collection Unboxing & Review (HD9262/90)

Hey, ik ben Pim van FrituurGezond.nl

En in deze video unbox ik de Philips Essential Airfryer XL met typenummer HD9262/90. Dat betekent dat er een snackdeksel accessoire wordt meegeleverd.

Bekijk de airfryer bij Expert.nl:

Het typenummer HD9260/90 is de variant zonder dit airfryer accessoire.

Deze vernieuwde Philips Airfryer XL vervangt op termijn de Philips Avance Airfryer XL. De oude XL gaat dus uit het assortiment en mag met pensioen.

Dit is dus een totaal nieuwe Airfryer XL van Philips

De Philips Airfryer XL heeft een digitale display met fysieke knoppen. De pan heeft een laadcapaciteit van maximaal 1,2 kilogram en de airfryer heeft 1900 watt aan vermogen. Dit is zo’n 200 watt minder dan zijn voorganger.

De airfryer is geschikt voor maximaal 5 personen, volgens de doos. Maar ik verwacht dat dit meer voor 3 tot 4 personen zal zijn.

Mijn eerste indruk van de Philips Essential Airfyer XL is goed. Het is een degelijke en gebruiksvriendelijke airfryer die zich gemakkelijk laat instellen. Deze essential airfryer is een vereenvoudigde Philips Airfryer zonder al te veel toeters en bellen. Het biedt dus eigenlijk het essentiële en dat is voor de meeste mensen meer dan genoeg. Jammer vind ik dat de airfryer zo’n kort snoer heeft, dat vind ik echt een misser. Ook is het jammer dat het frituurmandje geen uitneembaar gaas heeft, dit maakt minder makkelijk schoon.

Het is top dat de airfryer verder beschikt over kleine handigheidjes, zoals de inkepingen om de airfryer makkelijk op te pakken en het opbergvakje voor het snoer. En daarnaast ziet de airfryer er fraai uit, hij zal zeker niet misstaan in je keuken.

Heb je vragen over deze Philips Essential Airfryer XL laat het weten hieronder in de reacties. Heb je wat gehad aan deze video, laat dan een duimpje omhoog achter en abonneer je op mijn kanaal voor meer airfryer video’s. Bedankt voor het kijken!

Bekijk mijn gehele review voor meer informatie, of bekijk mijn website:

Expert.nl heeft mij deze Philips Airfryer XL opgestuurd om te testen en te reviewen. Maar ik word er verder niet voor betaald. In deze video deel ik puur mijn eigen mening over deze airfryer.

17 gedachten over “Philips Airfryer XL Essential Collection Unboxing & Review (HD9262/90)”

 1. Ik ga de Airfryer voor het eerst in gebruik nemen en ga diepvries patatjes bakken. Zijn er dingen waar ik aan moet denken? Moet ik ook voor verwarmen?

  Beantwoorden
 2. Bij mij zat er geen boekje bij in de verpakking…ook kan ik geen accesoires vinden voor deze, alleen het meesterbakkers schaaltje, valt me tegen, had dat graag vooraf geweten

  Beantwoorden
 3. Ik heb vandaag de XL airfryer Essential binnen gekregen, maar helemaal geen gebruiksaanwijzing. Dus weet niet wat ik erin kan doen en/ of hoelang het moet en op welke temperatuur. Friet kan niet zo moeilijk zijn maar wel prettig om te weten wat nog meer mogelijk is… Enig idee hoe ik aan die boekjes kan komen?
  Die geplastificeerde zat er wel bij… Dank u

  Beantwoorden

Plaats een reactie