JONGENS PROVOCEREN BOA’S en krijgen meerdere BOETES | Overtreders | KIJK Misdaad

De RET-BOA’s hebben last van jongeren in Rotterdam. Naast dat deze heren zich niet aan de regels zijn ze ook nog behoorlijk aan het provoceren. Dit resulteert in meerdere bekeuringen en uiteindelijk zelfs een aanhouding.
Abonneer voor meer:

——————————————————————————–

In de realityserie ‘Overtreders’ worden overlastsituaties en overtredingen belicht. Welke afwegingen maken de wetshandhavers en hoe reageren de mensen wanneer ze aangesproken worden op hun gedrag?

Bekijk meer clips van ‘Overtreders’:

——————————————————————————-

Programma’s, films, exclusieve clips, sportwedstrijden en meer. Helemaal gratis! Download de app of ga naar

Volg ons ook op:

https://www.instagram.com/kijknl/?hl=en

———————————————————————————

Welkom op het officiële kanaal van KIJK misdaad. Op dit kanaal zie je clips, compilaties & recaps van onze beste misdaad programma’s, waaronder Foute Boel, Handhavers, Gestalkt, Overtreders & Oplichters in het Buitenland. Hier vind je de meest heftige confrontaties, verschrikkelijkste huisjesmelkers & sluwste oplichters. Abonneer nu op het kanaal om altijd de nieuwste video’s te kijken.

29 gedachten over “JONGENS PROVOCEREN BOA’S en krijgen meerdere BOETES | Overtreders | KIJK Misdaad”

 1. 😂😂terecht alleen het vragen om die id in de 2de clip is wel onterecht hij ging zijn nummer noteren dan snel nog 2 keer vragen zodat het 3 keer was 💪
  Daarna nog blijven hangen als het is afgehandeld om vervolgens te
  Zeggen dat hij daar weg moet…
  Kort om weer een knap staaltje werk van ons vrienden

  Beantwoorden
 2. Geef die Ramboa's een M16. 👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵
  Als je dit leest ben je menselijke ezel.

  Beantwoorden
 3. Bij jullie in NL is het al langer naar de klote met jullie extreem linkse regering, hier in België kunnen we er misschien nog iets aan doen als we snel ingrijpen…..

  Beantwoorden
 4. Het was wel wat anders in mijn tijd aan het bureau Warmoesstraat te Amsterdam (de Wallen). Je doet gewoon wat ik zeg. Ga je een spelletje spelen met mij spelen en mij express laten wachten op de legitimatie dan ga je meteen in de boeien of in de knevel. Pleeg verzet en je krijgt een beuk in het onder-lichaam zodat je heel snel in je broek poept en gaat liggen.. Het werkt.!

  Beantwoorden

Plaats een reactie