Jan Wildschutstraat 1, 5224 JM ‘S-Hertogenbosch

Zeer complete, moderne, goed onderhouden, ruime en bijzonder aantrekkelijk ingedeelde eindwoning met voor- en achtertuin, berging en achterom, gelegen in ’s-Hertogenbosch West aan de rand van en met uitzicht over het Beatrixpark. De woning is voorzien van kunststof kozijnen, dakkapel en zonnepanelen. Moderne keuken (2011), badkamer en toilet. De uitvalswegen A-59 en A-2 en diverse voorzieningen waaronder winkelcentrum ‘de Helftheuvel’ zijn nabij gelegen. Het prachtig aangelegde en kindvriendelijke Beatrixpark is in de directe nabijheid.

Separaat kan een op 20 meter gelegen garage worden bijgekocht.

Fraai aangelegde voortuin, voordeur met isolatieglas. Een mooie hal met tegelvloer, structuurwanden en licht houtwerk. Bij de voordeur een garderoberuimte, na de tochtdeur is er in de hal toegang tot een ruime trapkast met vriezer, de meterkast, toiletruimte, trapopgang, keuken en woonkamer. De toiletruimte (vernieuwd in 2009) is voorzien van een vrij hangend wandcloset en fontein.

De ruime en lichte doorzon woonkamer is voorzien van een moderne, luxe laminaatvloer, spachtelputz wanden, een elektrische voorzethaard (de originele open haard is nog aanwezig), kunststof kozijnen voor en een ingebouwde kast.

De keuken is in 2011 vernieuwd en voorzien van strakke wanden in mooie kleuren, design radiator en aan twee zijden luxe keuken meubels en een ingebouwd voorraadkastje. Het eerste met een natuurstenen blad, inductiekookplaat, Itho design schouwkap, Neff vaatwasser, lades, kasten, bovenlast en inbouwspots. Een tweede keukenmeubel is voorzien van een apothekerskast, koelkast, ATAG koffieapparaat en ATAG combi-oven.

Via de keuken is de fraai ingerichte tuin (met achterom) bereikbaar, welke is voorzien van sierbestrating, houten schutting en stenen tuinmuur plus over de volle breedte een stenen berging met licht en elektra.

1e Verdieping:
Via de zeer ruime overloop op deze verdieping zijn alle vertrekken goed bereikbaar: vier slaapkamers en een moderne en royale badkamer. De gehele slaapetage is voorzien van kunststof
kozijnen met kiep- kantelsysteem en isolerende beglazing. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat en van een vaste kast en twee zijn voorzien een wastafel(meubel). De grootste en kleine slaapkamer liggen aan de voorzijde, de twee slaapkamers aan de tuinzijde zijn even groot.
De badkamer uit 2009 is een plaatje met een ligbad met douche gelegenheid en hard glazen spatscherm, een vrij hangend toilet, design radiator en een mooi badkamermeubel (2016) met lades en wastafel. Verder is de badkamer voorzien van een mechanische ventilatie systeem.

2e verdieping:
Voorzolder met Velux dakraam (2012), aansluitingen voor de wasmachine, droger, de HR c.v. combiketel van Intergas (2010) en de omvormer voor de 6 zonnepanelen uit 2012. Op de voorzolder is verder een ruime bergkast. Het tweede deel van de zolder is verbouwd tot luxe en lichte zolderkamer: hoog, groot en goed afgewerkt. In 2000 is hier een kamerbrede dakkapel met inzet horren voor de ramen geplaatst. In 2012 is de zolderkamer verder geïsoleerd.

Parkeren:
In de straat is het uiteraard vrij parkeren. Ook is er desgewenst, op 20 meter van de voordeur, apart nog een garage te koop.

Bijzonderheden:
– Separaat kan op minder dan 20 meter afstand een garage worden bijgekocht;
– De kunststof kozijnen uit 2012, met kiep- kantel systeem en HR++ glas, met 10 jaar garantie op kozijnen,
panelen en profielen;
– De ramen zijn voorzien van sloten en voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen;
– Moderne meterkast, 8 groepen, in september 2012 zijn 6 zonnepanelen geplaatst met 5 jaar garantie (verwachte
opbrengst 1.377 kWh/jaar;
– De keuken is in 2011 geplaatst, op de keuken apparatuur geldt een verlengde garantie tot 2018;
– De woning is voorzien van een kruipruimte, waarvan de bodem is bedekt met speciale isolerende korrels;
– In 2009 zijn de toiletruimte en badkamer vervangen;
– De zolderkamer is in 2000 voorzien van een brede dakkapel met inzethorren in de ramen, de zolderkamer is in
2012 geïsoleerd;

Wegwerp en Herbruikbare Mondkapjes Online Bestellen

Nepnieuws over corona: baksoda geen kuur | vitamine C onbewezen

De mondkapjes gaan als warme broodjes.

Bij deze betrouwbare adressen zijn ze nog te koop:


==>>Klik Hier voor Mondkapjes op Drogisterij Plus


==> Wegwerp mondkapjes bestellen op Amazon.nl


De Beste Producten Voor Uw Gezondheid

 

Helpt resveratrol tegen het coronavirus?

Het voedingssupplement resveratrol kan voorkomen dat een patiënt met corona op de Intensive Care belandt. Dat beweert Peter Van der Voort, hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Eerder kwam al naar voren dat een groot deel van de coronapatiënten op de IC kampt met overgewicht. Vrijdagavond deelde Van der Voort in Jinek zijn laatste bevindingen op basis van nieuw onderzoek.

Leptine

In deze nieuwe studie gaat het allemaal om het stofje leptine, een eiwit dat in buikvet wordt aangemaakt en daarom bij mensen met overgewicht in verhoogde hoeveelheid aanwezig is. Maar ook het coronavirus zelf zou zorgen voor een toename van leptine in het bloed, is gebleken.

En, hoewel het verband nog concreet moet worden aangetoond, is het daarom aannemelijk dat leptine een belangrijke rol speelt bij het ziekteverloop van corona.

Resveratrol bij corona

Van der Voort noemt hierin resveratrol als een veelbelovend middel, omdat het de hoeveelheid leptine in het bloed kan verminderen:

Ik heb goede hoop dat als je vanaf het begin dat je ziek wordt dit spul neemt, je het ziektebeeld van Covid-19 wat kunt dempen, waardoor het niet zo ernstig verloopt dat je naar de intensive care moet.

Peter van der Voort, hoofd IC – UMCG

Van der Voort geeft wel aan dat er nog meer praktijk-onderzoek nodig is om de werking van resveratrol verder te onderbouwen. “Ik wil nog geen valse hoop wekken”, zegt hij.

Minder IC-opnames

Het is al langer bekend dat een verhoogde hoeveelheid leptine het risico op trombose kan verhogen. Bij trombose is er sprake is van stolseltjes in de bloedbaan.

Trombose kan uiteindelijk ook leiden tot embolieën, waarbij een bloedvat als het ware ‘verstopt’ raakt. Dit leidt bij patiënten met corona tot (ernstige) benauwdheid. Een IC-opname is dan soms onvermijdelijk.

Als resveratrol werkt, kan het dus potentieel bijdragen aan het verminderen van het aantal IC-opnamen als gevolg van het coronavirus. Of dit echt het geval is, moet nog verder worden uitgezocht.

Kritiek

Toch is er ook kritiek op de uitlatingen van Van der Voort. Verschillende deskundigen vinden hem te voorbarig.

Ook Renger Witkamp, hoogleraar voeding en farmacologie van Wageningen Universiteit, denkt dat het belangrijk is om kritisch en voorzichtig te blijven, omdat de werkzaamheid van resveratrol nog niet is bewezen. “We moeten ons hoofd koel houden en niet achter elke hype aanlopen”, zegt hij.

Verder is het volgens Witkamp bekend dat leptine veel functies heeft, maar of het iets doet met het coronavirus en de bijbehorende ziekteverloop is volgens de hoogleraar nog niet goed onderzocht.

Reactie

In een reactie op de kritiek zegt Van der Voort:

“Dit middel kán misschien wat doen. En dan is het goed om het publiek bij te praten over de stand van zaken van je onderzoek. Als medische wetenschap zijn wij doorgaans vrij terughoudend, we volgen onderzoekstrajecten die meerdere jaren beslaan. Maar die tijd is er nu niet.”

Van der Voort is het overigens wel eens met wetenschappers die vinden dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar de effecten van leptine en de werkzaamheid van resveratrol.

Wat is resveratrol?

Resveratrol is een voedingsmiddel en antioxidant dat voorkomt in diverse plantensoorten.

Resveratrol heeft volgens Van der Voort een drievoudige werking:

  1. Het kan de hoeveelheid leptine in je bloed verlagen.
  2. Het is een antioxidant, wat volgens verschillende studies een gunstig effect heeft op de gezondheid.
  3. Het kan de balans tussen twee belangrijke receptoren (ACE-2 en AT2), die een rol spelen bij het ziekteverloop van corona, herstellen.

Volgens Van der Voort zijn de risico’s bij het gebruik van resveratrol laag. Ook de kosten vallen mee. “Mensen zouden het kunnen gebruiken op het moment dat ze klachten krijgen”.

Belangrijk:

Lees bij het gebruik van resveratrol altijd de bijsluiter. Heb je vragen of advies nodig over dit middel? Raadpleeg dan een diëtist of arts. Gebruik je ook andere medicijnen? Overleg dan eerst met je arts.

Waarin zit resveratrol?

Er zijn verschillende voedingsmiddelen waarin resveratrol van nature zit. Het gaat hier wel om voedingsstoffen met relatief kleine concentratie:

  • Pinda’s en pindakaas
  • Blauwe druiven (en dus ook rode wijn)
  • Aardbeien en moerbeien
  • Blauwe bessen
  • Chocolade (cacao)
  • Cranberry

==>> Resveratrol bestellen bij Vitaminstore.nl


bron: zorgwijzer

Plaats een reactie