Donkse Dreef 114, 5233 HE ‘S-Hertogenbosch

Bijzonder goed afgewerkt 3-kamerappartement met fraai uitzicht over groen en een ruim balkon. Het appartement ligt op de eerste verdieping van het moderne appartementengebouw ‘de Spaanse Ruiter’ en heeft een eigen berging en parkeerplaats.

Dit moderne, ‘instapklare’ appartement is bijzonder aantrekkelijk gelegen in de geheel vernieuwde woonomgeving ‘De Donk’, nabij de overdekte winkelcentra ‘Rompertpassage’ en ‘Lokerenpassage’, gezondheidscentrum met apotheek, bushaltes, uitvalswegen en op fietsafstand van het bourgondische centrum van ‘s-Hertogenbosch. In de directe nabijheid bevinden zich bovendien ruim voldoende onbetaalde parkeerplaatsen. Het recent gebouwde complex is vanuit de bouw voorzien van een lift en van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede dubbele beglazing. Deze voorzieningen dragen bij aan een prettig binnenklimaat en een laag energieverbruik.

Indeling:

Begane grond: algemene entree, centrale hal met brievenbussen en bellentableau inclusief videofoon met intercom, lift en trappenhuis.

1e verdieping: hal, moderne meterkast, betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, inpandige berging annex was-/stookruimte met aansluitingen ten behoeve van wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv-combiketel (Intergas, bouwjaar 2011).

De ruime living bestaat uit een open keuken en een woonkamer. De keuken is uitgevoerd met een modern keukenmeubel in hoekopstelling waarin een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combioven/magnetron zijn ingebouwd. De lichte woonkamer biedt een fraai uitzicht over een waterpartij en geeft toegang tot het ruime balkon. Vanuit de woonkamer is de ouderslaapkamer bereikbaar en vanuit de hal is de tweede ruime slaapkamer bereikbaar. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, spuitstuc wanden en plafond.

Keurig betegelde badkamer met wastafel en inloopdouche met glazen spatscherm.

Algemeen:
– instapklaar appartement;
– twee riante slaapkamers;
– volledig geïsoleerd;
– eigen parkeerplaats met beugel;
– balkon en woonkamer met een fantastisch uitzicht over het groen;
– het buitenschilderwerk wordt op korte termijn uitgevoerd;
– lage verbruikskosten aan energie en gas, huidige bewoners betalen momenteel € 82,– per maand.

Wegwerp en Herbruikbare Mondkapjes Online Bestellen

Nepnieuws over corona: baksoda geen kuur | vitamine C onbewezen

De mondkapjes gaan als warme broodjes.

Bij deze betrouwbare adressen zijn ze nog te koop:


==>>Klik Hier voor Mondkapjes op Drogisterij Plus


==> Wegwerp mondkapjes bestellen op Amazon.nl


De Beste Producten Voor Uw Gezondheid

 

Helpt resveratrol tegen het coronavirus?

Het voedingssupplement resveratrol kan voorkomen dat een patiënt met corona op de Intensive Care belandt. Dat beweert Peter Van der Voort, hoofd IC van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

Eerder kwam al naar voren dat een groot deel van de coronapatiënten op de IC kampt met overgewicht. Vrijdagavond deelde Van der Voort in Jinek zijn laatste bevindingen op basis van nieuw onderzoek.

Leptine

In deze nieuwe studie gaat het allemaal om het stofje leptine, een eiwit dat in buikvet wordt aangemaakt en daarom bij mensen met overgewicht in verhoogde hoeveelheid aanwezig is. Maar ook het coronavirus zelf zou zorgen voor een toename van leptine in het bloed, is gebleken.

En, hoewel het verband nog concreet moet worden aangetoond, is het daarom aannemelijk dat leptine een belangrijke rol speelt bij het ziekteverloop van corona.

Resveratrol bij corona

Van der Voort noemt hierin resveratrol als een veelbelovend middel, omdat het de hoeveelheid leptine in het bloed kan verminderen:

Ik heb goede hoop dat als je vanaf het begin dat je ziek wordt dit spul neemt, je het ziektebeeld van Covid-19 wat kunt dempen, waardoor het niet zo ernstig verloopt dat je naar de intensive care moet.

Peter van der Voort, hoofd IC – UMCG

Van der Voort geeft wel aan dat er nog meer praktijk-onderzoek nodig is om de werking van resveratrol verder te onderbouwen. “Ik wil nog geen valse hoop wekken”, zegt hij.

Minder IC-opnames

Het is al langer bekend dat een verhoogde hoeveelheid leptine het risico op trombose kan verhogen. Bij trombose is er sprake is van stolseltjes in de bloedbaan.

Trombose kan uiteindelijk ook leiden tot embolieën, waarbij een bloedvat als het ware ‘verstopt’ raakt. Dit leidt bij patiënten met corona tot (ernstige) benauwdheid. Een IC-opname is dan soms onvermijdelijk.

Als resveratrol werkt, kan het dus potentieel bijdragen aan het verminderen van het aantal IC-opnamen als gevolg van het coronavirus. Of dit echt het geval is, moet nog verder worden uitgezocht.

Kritiek

Toch is er ook kritiek op de uitlatingen van Van der Voort. Verschillende deskundigen vinden hem te voorbarig.

Ook Renger Witkamp, hoogleraar voeding en farmacologie van Wageningen Universiteit, denkt dat het belangrijk is om kritisch en voorzichtig te blijven, omdat de werkzaamheid van resveratrol nog niet is bewezen. “We moeten ons hoofd koel houden en niet achter elke hype aanlopen”, zegt hij.

Verder is het volgens Witkamp bekend dat leptine veel functies heeft, maar of het iets doet met het coronavirus en de bijbehorende ziekteverloop is volgens de hoogleraar nog niet goed onderzocht.

Reactie

In een reactie op de kritiek zegt Van der Voort:

“Dit middel kán misschien wat doen. En dan is het goed om het publiek bij te praten over de stand van zaken van je onderzoek. Als medische wetenschap zijn wij doorgaans vrij terughoudend, we volgen onderzoekstrajecten die meerdere jaren beslaan. Maar die tijd is er nu niet.”

Van der Voort is het overigens wel eens met wetenschappers die vinden dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar de effecten van leptine en de werkzaamheid van resveratrol.

Wat is resveratrol?

Resveratrol is een voedingsmiddel en antioxidant dat voorkomt in diverse plantensoorten.

Resveratrol heeft volgens Van der Voort een drievoudige werking:

  1. Het kan de hoeveelheid leptine in je bloed verlagen.
  2. Het is een antioxidant, wat volgens verschillende studies een gunstig effect heeft op de gezondheid.
  3. Het kan de balans tussen twee belangrijke receptoren (ACE-2 en AT2), die een rol spelen bij het ziekteverloop van corona, herstellen.

Volgens Van der Voort zijn de risico’s bij het gebruik van resveratrol laag. Ook de kosten vallen mee. “Mensen zouden het kunnen gebruiken op het moment dat ze klachten krijgen”.

Belangrijk:

Lees bij het gebruik van resveratrol altijd de bijsluiter. Heb je vragen of advies nodig over dit middel? Raadpleeg dan een diëtist of arts. Gebruik je ook andere medicijnen? Overleg dan eerst met je arts.

Waarin zit resveratrol?

Er zijn verschillende voedingsmiddelen waarin resveratrol van nature zit. Het gaat hier wel om voedingsstoffen met relatief kleine concentratie:

  • Pinda’s en pindakaas
  • Blauwe druiven (en dus ook rode wijn)
  • Aardbeien en moerbeien
  • Blauwe bessen
  • Chocolade (cacao)
  • Cranberry

==>> Resveratrol bestellen bij Vitaminstore.nl


bron: zorgwijzer

Plaats een reactie